Voor wie

Wil jij jouw werk nog beter kunnen doen en meer impact maken op het leven van burgers in jouw gemeente? Dan ben je hier op de juiste plek!

Wij ontwikkelen trainingen, werkateliers en leergangen voor wijkteams, beleidsmedewerkers, bestuurders en andere professionals binnen het sociaal domein. Dat doen we in samenwerking met partners uit het veld.

Op maat

De academie helpt om grip te krijgen op de ontwikkelingen tot 2022 en geeft concrete tools hoe om te gaan met mensen uit kwetsbare groepen.

We hebben een specifiek trainingsaanbod ontwikkeld voor wijkteams van gemeenten. Een aantal trainingen beschikken bovendien over accreditatie van  SKJ en/of Registerplein. Op basis van de behoefte binnen de gemeente en/of wijkteam maken we iedere training op maat; ingericht op de specifieke, lokale situatie.

Meer informatie

Wil je meer informatie over ons opleidingsaanbod, een trainings-programma op maat, in-company trainingen of advies over de opzet en financiering van een trainingsplan? Bel ons via 010-30 40 406 of mail via info@academiesociaaldomein.nl.

Over ons

We geloven dat we het leven van de inwoners binnen onze gemeenten kunnen verbeteren als we het lerend vermogen van mensen die werkzaam zijn in en rondom het sociaal domein een impuls geven en kunnen versnellen.

Onze werkwijze

Dat doen we door kennis collectief te maken en mensen op hun vaardigheden uit te dagen. We zijn een platform waar 'game changers' kennis en inzichten met elkaar kunnen delen. Op die manier maken we samen meer impact.

De trainers

Onze trainers zijn gepokt en gemazeld in het sociaal domein en/of de publieke sector en hebben ruime ervaring met trainen, kennisoverdracht en het stimuleren van gedragsverandering. We werken samen met hoogopgeleide specialistische partners en ervaringsdeskundigen.

Trainingen

Contact


Vestiging Rotterdam
Postbus 30223
3001 DE Rotterdam

Vestiging Zwolle
Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

info@academiesociaaldomein.nl

+31 (0)10 30 40 606

Academie Sociaal Domein is de handelsnaam van jb Lorenz Ontwikkelen B.V.

KVK 73237957

Privacy statement

Blijf op de hoogte blijven van alle aankomende trainingen met onze nieuwsbrief.