Wissink & deWinter

Wissink & deWinter is een advies, – en trainingsbureau met oog voor het menselijk functioneren binnen organisaties. De efficiënte verbetertrajecten die zij met opdrachtgevers ontwerpen en gericht zijn op organisaties, teams en professionals zijn effectief, eerlijk en eenvoudig. De focus ligt daarbij op (persoonlijk)leiderschap, eigenaarschap en werkplezier. Naast het ontwerpen van verbetertrajecten, leiden zij projecten en verzorgen zij procesbegeleiding voor opdrachten die zich voornamelijk op het snijvlak tussen onderwijs, gemeente en zorg bevinden. Zij zijn sterk in zien wat beter kan en werken als complementair duo uitstekend met elkaar samen.

Training en begeleiding
Wissink & deWinter ontwikkelt diverse trainingen en trajecten op maat binnen het onderwijs, de maatschappelijke sector en het bedrijfsleven welke gericht zijn op teamontwikkeling, samenwerking en persoonlijk leiderschap. Momenteel bieden zij op dit platform trainingen aan uit hun TalentBOOST programma, gebaseerd op het inzichtelijk maken van en werken met talenten volgens de principes van VerticalQ.

Coaching, werkbegeleiding en intervisie
Wissink & deWinter biedt coaching trajecten die aansluiten bij persoonlijke hulpvragen. Daarnaast verzorgen zij werkbegeleiding binnen de onderwijs en zorgsector en organiseren zij intervisiebijeenkomsten.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op onze website: www.wissinkdewinter.nl
U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via: info@wissinkdewinter.nl