Datum op afspraak
Duur: 2 dagdelen

Masterclass afbakening jeugdhulp

Kosten: € 995

Het jeugdhulpgebruik loopt in nagenoeg iedere gemeente op; meer kinderen maken langer en intensiever gebruik van jeugdhulp. Dat kan zo niet langer doorgaan. De uitvoering van de jeugdhulp is het koekoeksjong van de gemeenten aan het worden.

In de afgelopen jaren zijn gemeenten hard aan de slag gegaan met de transformatie in het sociaal domein en de jeugdhulp in het bijzonder. Aan de hand van de laatste analyses en ontwikkelingen in het land gaan we in deze training aan de slag met het vraagstuk hoe de jeugdhulpplicht af te bakenen is op basis van de huidige Jeugdwet. Aan de hand van succesvolle ‘best practices’ en de laatste stand van zaken bij gemeenten die gekomen zijn tot een afbakening van jeugdhulp, krijg je handvatten en praktische adviezen hoe je in jouw gemeente en in jouw jeugdhulpregio aan de slag kan met de vraagstukken rondom afbakening.

Bij deze training ontvang je gratis een jaar lang volledige toegang tot de Academie Sociaal Domein. Alle trainingen zijn ondergebracht in leertrajecten in het leerplatform van de Academie Sociaal Domein. Een leertraject kan literatuur, videosessies, huiswerkopdrachten, opname van de training maar ook naslagwerk bevatten. Met het jaar gratis lidmaatschap op de Academie Sociaal Domein blijven al deze extra’s toegankelijk voor jou!

Direct inschrijvenTrainingsdocument downloaden
Hidden
Toestemming
Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief.

Type training

Organisatie ontwikkeling

Categorie

Bekostiging en financiering

Contact voor deze training

Marco den Outer
marco@jblorenz.nl
06-57299659