Datum op afspraak
Duur: 1 dagdeel

Nieuw elan in je werk

Kosten: € 298

Nu, maar ook in de voorzienbare toekomst is volgens sommigen sprake van chronische turbulentie in onze samenleving.
Er gebeurt zo veel in onze samenleving en zo veel tegelijk – snel en traag, zichtbaar en onzichtbaar, overduidelijk en ongrijpbaar, trendmatig en grillig, aangenaam en beangstigend – dat het voor wie dan ook moeilijk is trefzeker te anticiperen op komende ontwikkelingen of zelfs maar lopende ontwikkelingen gezaghebbend te duiden.
Zowel aan de vraagkant (de bestuurlijke opgaven) – als aan de aanbodkant (het bestuurlijk vermogen, inclusief het ‘ambtelijk handwerk’) – van openbaar bestuur doen zich talrijke, potentieel zeer ingrijpende, technische, sociale en politieke ontwikkelingen voor.
Een hoog-over inleiding, maar in deze training gaan we ook gewoon praktisch aan de slag met het definiëren van de verschillende rollen die je hebt als ambtelijke professional en de veranderingen die dat met zich meebrengt. We maken een verdieping waarin we kijken naar de maatschappelijke ontwikkelingen en wat dit betekent voor de gemeente, de disruptie die Corona met zich meebrengt en wat dat voor invloed dit heeft op jouw werk als professional.
Bij deze training ontvang je gratis een jaar lang volledige toegang tot de Academie Sociaal Domein. Alle trainingen zijn ondergebracht in leertrajecten in het leerplatform van de Academie Sociaal Domein. Een leertraject kan literatuur, videosessies, huiswerkopdrachten, opname van de training maar ook naslagwerk bevatten. Met het jaar gratis lidmaatschap op de Academie Sociaal Domein blijven al deze extra’s toegankelijk voor jou!
Direct inschrijvenTrainingsdocument downloaden
Hidden
Toestemming
Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief.

Type training

Persoonlijke ontwikkeling

Categorie

Nieuw elan voor ambtenaren

Contact voor deze training

Marco den Outer
marco@jblorenz.nl
06-57299659