Datum op afspraak
Duur: 1 sessie met VQ talentenmeting incl. terugkoppeling van jouw profiel | duur 2,5 uur

Talentboost | VerticalQ talentenmeting

Kosten: € 750 per persoon

“Ervaren waar je kracht ligt is vele malen effectiever dan weten waar je goed in bent.”

VerticalQ is een onderscheidend multiple brain assessment dat jou in je kracht laat staan en inzicht geeft in jouw talenten. Werken vanuit je talenten zorgt voor betere prestaties.

In een snel veranderende wereld waarin we geconfronteerd worden met complexe vraagstukken is een breder en verticaler perspectief nodig. Dit kan alleen wanneer je weet waar jouw talenten liggen, waar je energie van krijgt en hoe je dit omzet in samenwerkingen, dagelijkse routines en keuzes.

In onze westerse maatschappij hebben we vooral geleerd om ons hoofdbrein te gebruiken. Dat gaat over onder andere strategie en creativiteit, het genereren van ideeën en doordenken van plannen. We beschikken echter over meer wijsheid; wist je al dat je lijf over meerdere autonomen breinen beschikt? Naast het brein in je hoofd heb je ook een brein in je hartstreek en een brein in je buikstreek. Daar schuilen emoties en intuïtie, krachtig instrumenten voor het nemen van belangrijke beslissingen.

Deze training gaat over het leren kennen en gebruiken van je natuurlijke talenten die zich zowel in het hoofd, hart,- en buikbrein bevinden en met elkaar samenwerken. Samen met jou brengen wij focus aan op dat waar jij van nature sterk in bent. In plaats van het verbeteren van competenties en vaardigheden focust het lichaamsgerichte VerticalQ assessment zich op het leren inzetten van talenten waar jij al van nature over beschikt. We maken jouw talentenprofiel inzichtelijk en je leert hoe jouw talenten met elkaar samenwerken.
Bij dit assessment inclusief terugkoppeling leer je:

  • Je natuurlijk potentieel kennen, uitgedrukt in een talentenprofiel
  • De samenhang tussen jouw unieke talenten kennen
  • Jouw gedrag verklaren vanuit je talentenprofiel. Waarom levert iets jouw spanning op? Of hoe komt het dat je op andere momenten juist bergen energie hebt?
  • Tools vanuit jouw profiel die je kunt inzetten bij persoonlijke groei, zelfbewustzijn en het verminderen van stress.
Hidden
Toestemming
Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief.

Type training

Organisatie ontwikkeling
Persoonlijke ontwikkeling

Categorie

Coaching

Contact voor deze training