Voor wie

Wil jij jouw werk nog beter kunnen doen en meer impact maken op het leven van burgers in jouw gemeente? Dan ben je hier op de juiste plek!

Wij ontwikkelen trainingen, werkateliers en leergangen voor wijkteams, beleidsmedewerkers, bestuurders en andere professionals binnen het sociaal domein. Dat doen we in samenwerking met partners uit het veld.

Op maat

De academie helpt om grip te krijgen op de ontwikkelingen tot 2022 en geeft concrete tools hoe om te gaan met mensen uit kwetsbare groepen.

We hebben een specifiek trainingsaanbod ontwikkeld voor wijkteams van gemeenten. Een aantal trainingen beschikken bovendien over accreditatie van  SKJ en/of Registerplein. Op basis van de behoefte binnen de gemeente en/of wijkteam maken we iedere training op maat; ingericht op de specifieke, lokale situatie.

Meer informatie

Wil je meer informatie over ons opleidingsaanbod, een trainings-programma op maat, in-company trainingen of advies over de opzet en financiering van een trainingsplan? Bel ons via 010-30 40 406 of mail via info@academiesociaaldomein.nl.